Hozzávalók:
- 6-8db paradicsom
- 20-25dkg párolt sertéshús
- 15 dkg párolt gomba
- 1 db tejben áztatott zsemle
- 2 tojás
- 10-15dkg trappista sajt
- 1 csomag finomra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés:
- A megmosott paradicsom szárát leszedjük, a magokat óvatosan eltávolítjuk.
- A párolt gombát, a húst, a tejben áztatott zsemlét ledaráljuk, majd összedolgozzuk a tojással, petrezselyemzölddel és a paradicsomokat ezzel a masszával töltjük meg.
- Kizsírozott, tűzálló tálba szorosan egymás mellé tesszük a paradicsomokat, tetejüket olvasztott zsírral vagy olajjal meglocsoljuk és sütőben megsütjük.
- Ha kész, reszelt sajttal megszórjuk, és újra visszatesszük a sütőbe, ameddig a sajt rá nem olvad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése